Doe-Raak! Coaching & RegieDoe-Raak! Coaching & Regie

Martijn Jansen - Co-creator D.I.K. Methode - Trainer 


Mijn naam is Martijn Jansen, 44 jaar. 

Ik werk ruim 25 jaar in de wereld van de techniek. In deze sector ligt de aandacht meer op techniek,  dan op communicatie. In mijn huidige beroep kreeg ik een training communicatie aangeboden. Dit opende voor mij een wereld buiten de techniek en dit vond ik interessant en boeiend. Hier wilde ik 

meer over weten. Dit is de reden dat ik me in communicatie ben gaan verdiepen door het volgen van meer trainingen hierin. Zo heb ik o.a. geleerd dat er verschillende manieren zijn om met elkaar in contact te komen. Communicatie betekent voor mij verbinden. Vanuit deze verbinding kun je op elk niveau samenwerken. 

Daarnaast ben ik jarenlang actief geweest binnen Scouting Nederland als groepsleider voor de jeugd. Ik was hier vooral bezig met het bedenken en opzetten van outdoor-activiteiten en spelen. Ik vond het heerlijk om buiten te zijn en op de ze manier met de jeugd te werken. Tijdens de kampen ontdekte ik hoe leuk ik het vond en nog steeds vind om op primitieve wijze te koken, kamperen en activiteiten organiseren. Hier zijn ook mijn kookkunsten ontstaan en mijn liefde voor survival & hiking.


Toen Saskia mij de kans heeft geboden om aan boord te stappen bij de D.I.K. methode, vielen alle puzzelstukken op hun plaats. Met haar ben ik mooie ideeën en plannen gaan maken voor de toekomst. Hier besefte ik me dat teruggaan naar de basis, voor mij heel belangrijk is. Dat ben ik. 


Je zult mij in de trainingen tegenkomen zowel op de voor- en achtergrond. Voel je vrij om mij vragen te stellen.