Doe-Raak! Coaching & RegieDoe-Raak! Coaching & Regie

Een echte doorzetter, gestructureerd, stressbestendig, toegankelijk, objectief en creatief. Deze kernwoorden omschrijven mij het best.


Mijn naam is Loes Aarntzen, ik ben 24 jaar oud en mijn specialisme is het begeleiden van mensen met een stoornis in het autistisch spectrum.

Ik heb mijn vooropleiding Sport- en Bewegingseducatie aan de Hogeschool in Nijmegen nagenoeg afgerond. Vanuit mijn “beweegachtergrond” werk ik vooral vanuit de visie waarin ik de cliënten zoveel mogelijk zelf laat doen. Ik sta daarbij naast hen maar tegelijk wil ik hen uitdagen, activeren en motiveren om dingen zelf te doen en opzoek gaan naar hen mogelijkheden en talenten, uiteraard met de daarbij passende ondersteuning en coaching.

Verder ben ik iemand die graag buiten is en houd van uitdagende (sport)activiteiten. Denk hierbij aan abseilen, surfen, canyoning, mountainbiken en snowboarden. Ook is voetbal een grote hobby, dit doe ik inmiddels alweer tien jaar bij vv De Bataven in Gendt. Op dit moment zit ik in Dames 1 en speel ik voornamelijk op het middenveld als spelverdeler. Tijdens mijn opleiding tot Bewegingsagoog werd ik meer dan alleen spelend lid. Ik ben tot afgelopen december drie seizoenen actief geweest als secretaris van de jeugdafdeling, waarin ik voornamelijk organisatorische verantwoordelijkheden had. Dit heb ik met veel plezier gedaan en ik heb hier ontzettend veel geleerd.


De werkwijze van de D.I.K. methode sluit naadloos aan op mijn visie en werkwijze en ik sta te popelen om hiermee aan de slag te gaan.